Etui Might Wit Emperor Walnut Penmania 2

Emperor Walnut – Might&Wit

Distribuie acest articol !

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Cuprins articol

Introducere

Salutare tuturor! Vreau sa va urez multa sanatate voua si familiilor voastre si sa trecem cu totii cu bine prin  aceasta perioada dificila.

Recenzia de astazi este dedicata unui accesoriu important pentru stilourile cu cerneala; este vorba despre un etui din piele naturala cu doua locuri !

Etui Might Wit Emperor Penmania 15

Etuiul de piele – Emperor Walnut – este creatia producatorului Might&Wit – un producator romana cu localizare in Bucuresti.

Coperta Video Might Wit Emperor Walnut Recenzie Penmania
Play Video

Etuiul este confectionat 100% manual dintr-o piele fina de cea mai buna calitate adusa din Anglia. Cusaturile sunt fine si foarte bine realizate iar marginea etuiului este bine prelucrata. Logo-ul brandului este “imprimat” in partea de jos a etului si este reprezentat de un bizon stilizat. La comanda sunt disponibile mai multe culori – pentru inceput 3 variante; cel mai bine este discutati direct cu producatorul.

Functionalitatea acestui etui este de asemenea un atu major alaturi de calitatea materialului si a executiei. Practic asa  cum vedeti din imaginile de mai jos dar si din  video-ul dedicat recenziei, avem un etui lung cu o “clapeta” integrata si cu un  snur tot din piele pentru prindere sigura.

Sistemul de prindere asigura portabilitatea unor stilouri de dimensiuni generoase atat ca lungime (~ 150 mm) cat si ca diametru (19 – 20 mm); nu vor fi probleme cu clemele de prindere care sa nu incapa in etui iar partea interioara a pielii este bine finisata si ar trebui sa protejeze stiourile cu materiale mai pretentioase. Pielea fiind subtire se poate plia, indoi fara probleme asa cum puteti observa.

Producator

Producator romana – omul din spatele brand-ului Might&Wit este pasionat de stilouri si cunoaste bine domeniul. Website-ul dedicat il puteti accesa aici: http://mightandwit.co/

PRO si CONTRA

OBS. Argumentele “PRO” si “CONTRA” sunt subiective si reflecta propria mea experienta si senzatia de folosire a stiloului; aceasta inseamna ca experienta voastra poate sa fie diferita de a mea deci nu luati cu titlul de obligatoriu, punctele de mai jos.

PRO

  • Pielea folosita
  • Executia
  • Utilitatea functionala

CONTRA

NIMIC

Impresia Finala

Etui Might Wit Emperor Walnut Penmania 1

Etuiul este excelent; mie personal imi place partea utilitara si pielea subtire; faptul ca pot pune in acest etui stilouri de dimensiuni diferite fara sa imi fac griji de lungimea, diametrul lor sau daca clema de prindere intra cum trebuie este un  atuu major.

Pretul acestui accesoriu se incadreaza in clasa sa: confectionat manual 100% din  material de piele de calitate excelenta.

Recomandat de Pen Mania!

De unde puteti cumpara ?

Site-ul oficial il gasiti aici: http://mightandwit.co/

Pagina dedicata acestui model de etui: http://mightandwit.co/project/the-emperor-walnut

Pret: 59 USD echivalent in RON.

Distribuie acest articol !

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email