Stilouri Fine Writing Planete Penmania 34

FINE WRITING – Planete

Distribuie acest articol !

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Cuprins articol

Introducere

Salutare tuturor! 🙂 Astazi am placerea sa va prezint o noua gama de stilouri de la producatorul FINE WRITING! Este vorba despre  gama “planetelor”!

Stilouri Fine Writing Planete Penmania 1

Sunt disponibile 5 combinatii de culori, fiecare dedicata unei planete respectiv: Marte, Mercur, Venus, Jupiter si Saturn. Fiecare stilou are in podoaba capacului semnul astrologic al fiecarei dintre cele 5 planete mentionate.

Coperta Video Recenzie Stilou Fine Writing Planets Penmania Shop
Play Video

Stiloul are un design modern dar si elemente clasice; este confectionat din acrilic colorat – pentru capac, sectiunea de prindere si capatul corpului si din acrilic transparent pentru corp. Acrilicul folosit este foarte bine prelucrat; accesoriile metalice sunt fie argintii, fie vopsit mat negru pentru modelul Saturn si Jupiter si sunt de calitate. Nu sunt zgariate si sunt solide.

Clema de prindere este functionala si eleganta; capacul stiloului este de dimensiuni mari cu o lungime de 6.5 cm si un diametru de ; capacul are un sistem foarte bun de protectie impotriva uscarii cernelii bazat pe un mecanism cu arc plasat in interiorul capacului. Banda metalica de la marginea capacului are inscriptionat numele planetei pe care o reprezinta stiloul.

Stiloul FINE WRITING “Planete” vine dotat cu o penita JoWo nr. 6 cu finisaj argintiu. Penita este personalizata cu logo-ul producatorului si are marimea inscriptionata in partea de jos a penitei aproape de marginea sectiunii de prindere.

Stilouri Fine Writing Planete Penmania 18

Sectiunea de prindere are o forma ergonomica de con si este confortabila in utilizare; stiloul vine dotat cu un convertor de cerneala in standard international. Penita JoWo are un flux umed deosebit de placut la scris si este ajutata din plin de alimentatorul de plastic negru bine calibrat.

Stiloul vine impachetat intr-o cutie de carton simpla; producatorul a inclus si o pipeta de plastic pentru a putea folosi modul pipeta. Daca va intereseaza acest mod de alimentare cu cerneala vedeti video-ul de mai jos.

Coperta Video Modul Pipeta Stilou Fine Writing Planets Penmania Shop
Play Video

Producator

67354822 2471863199502480 1775687433199812608 N

FINE WRITING este un producator de instrumente de scris de calitate din TAIWAN. Au in acest moment 2 game de stilouri standard – stilourile de alama  si stilourile din  gama planetelor.

Munca lor este de asemenea cunoscuta pentru  modele speciale de stilourie sau pentru felul in care personalizeaza cu materiale special stilouri de la brand-uri cunoscute.

Caracteristici

STILOU

PENITA

ERGONOMIE

Variante de culoare

Sunt disponibile 5 variante de combinatii de acrilic colorat corespunzatoare a 5 planete: Mars, Venus, Saturn, Mercur si Jupiter

CERNEALA FOLOSITA

Pentru mostra de scris am folosit cerneala KWZ – Walk Over Vistula.

MOSTRA DE SCRIS

Doua tipuri de penite sunt disponibile – penita F (fina) si penita M (medie). Unitatea penitei se poate desuruba din sectiunea de prindere si puteti instala o alta marime de penita daca va doriti asta. Va recomand site-ul FPNIBS din Spania – http://www.fpnibs.com/nibs/jowo/jowo-steel/size-6.html

Stilouri Fine Writing Planete Penmania 10

Fluxul de cerneala este unul umed pentru ambele tipuri de penite; favorita mea ramane penita Medie; implementarea celor de la JoWo Germania fiind una dintre cele mai bune penite de otel disponibile la ora actuala, din punctul meu de vedere.

Coperta Video Mostra Scris Stilou Fine Writing Planets Penmania Shop
Play Video

Penita JoWo se comporta ireprosabil pe toate tipurile de hartie pe care le-am folosit in mostra de scris. Fluxul de cerneala este unul umed; senzatia scrisului este excelenta indiferent de hartia folosita. Hartia folosita include Clairefontaine de 90g, Tomoe River de 52g, Lamy 90g si Color Copy 120g.

Stiloul este usor de folosit si se comporta excelent in orice situatie; desi capacul se poate monta pe corp nu recomand  acest lucru pentru ca stiloul devine mult prea lung si se transforma intr-o veritabila “bagheta magica ” 🙂

Lungimea corpului face posibila folosirea sa in mai multe pozitii in functie de preferintele fiecaruia. Greutatea sa mica ~ 18g cu cerneala il face de asemenea ideal pentru sesiunile lungi de scris.

PRO si CONTRA

OBS. Argumentele “PRO” si “CONTRA” sunt subiective si reflecta propria mea experienta si senzatia de folosire a stiloului; aceasta inseamna ca experienta voastra poate sa fie diferita de a mea deci nu luati cu titlul de obligatoriu, punctele de mai jos.

PRO

  • Penita nr. 6 JoWo
  • Design-ul modern
  • Soliditatea constructiei
  • Materialul acrilic colorat
  • Optiunile de alimentare cu cerneala
  • Raport pret/calitate

CONTRA

  • NIMIC

Impresia Finala

Stilouri Fine Writing Planete Penmania 34

Impresia finala este una excelenta! Fine Writing acorda atentie sporita detaliilor si calitatii instrumentelor lor de scris.

Stilourile din seria “planetelor” sunt solide, excelent prelucrate si imbina cu succes in opinia mea design-ul clasic cu design-ul modern reprezentat de corpul transparent.

Fluxul de cerneala este unul excelent, stiloul se simte bine in mana si nu este greu iar ergonomia sa il face potrivit pentru sesiunile lungi de scris.

Recomandat de Pen Mania!

De unde Puteti cumpara ?

Shop-ul PENMANIA aici.

Pret redus: 288 RON.

Distribuie acest articol !

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email