KACO – Mapa stilouri

Distribuie acest articol !

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Cuprins articol

Introducere

Unul dintre aspectele cu care m-am confruntat atunci cand am inceput sa colectionez stilouri a fost ce solutie de stocare sa folosesc pentru a le tine in siguranta. Raspunsul evident – o mapa de stilouri! Am inceput sa caut astfel de mape in Europa dar ce am gasit era fie prea costisitor, fie nu corespundea cerintelor mele (de exemplu numar prea mic de locuri). As vrea sa va prezint astazi o alternativa excelenta as spune eu la solutiile costisitoare de pe piata.

Aceasta mapa de 20 de stilouri este produsa in China de firma KACO; o firma de papetarie care produce inclusiv stilouri. Pentru un pret de ~ 22 USD (fara transport) primim in schimb o mapa cu aspect sobru, profesional, bine gandita ca si design si functionalitate.

Culoarea materialului este neagra iar textura sa este asamanatoare cu cea a panzei; marginile sunt bine cusute iar fermoarul desi din material plastic isi face foarte bine treaba. Partea superioara a mapei are atasata o emblema din plastic cu denumirea firmei asa cum puteti observa din imaginea de mai jos. Fiecare partea a mapei are o intaritura interioara menita sa ii mentina forma atunci cand este “incarcata” cu instrumente de scris.

In interior – mapa este impartita in doua sectiuni fiecare cu cate 10 locuri. Sectiunile sunt protejate de separatoare dintr-un material asemanator cu exteriorul mapei dar mai moale. Totul este bine cusut si nu am  vazut probleme nici in interiorul mapei. Separatorul care intra in contact cu stilourile are o suprafata moale menita sa le protejeze.

Dimensiunile mapei sunt generoase; ea poate acomoda fara probleme un Lamy Joy care are o lungime considerabila -174 mm. Mapa are 24 de cm lungime si 20 de cm latime. Elasticul care sustine stilourile este bine cusut si tensionat exact cat sa nu aplici efort maxim ca sa scoti sau ca sa pui la loc stiloul.

Elasticul de suport este lat (3 cm) si este cusut in asa fel incat sa existe o distanta confortabila intre stilouri, fara ca ele sa se atinga; din nou atentie la detalii din partea producatorului !

Producator

Nu cunosc prea multe despre acest producator chinez; stiu ca produce si stilouri dar si alte accesorii de papetarie precum si alte instrumente de scris – pixuri, pixuri cu gel etc.

Variante de culoare

Sunt disponibile doua variante de culoare – negru si gri si mai este disponibila si o varianta de mapa cu 10 locuri pentru instrumentele de scris.

PRO si CONTRA

OBS. Argumentele “PRO” si “CONTRA” sunt subiective si reflecta propria mea experienta si senzatia de folosire a stiloului; aceasta inseamna ca experienta voastra poate sa fie diferita de a mea deci nu luati cu titlul de obligatoriu, punctele de mai jos.

PRO

  • Functionalitatea
  • Aspectul
  • Calitatea materialelor folosite
  • Raportul pret/performanta

CONTRA

Nimic; ramane de vazut in timp cum se va comporta si voi vedea daca fermoarul va rezista utilizarii zilnice. Nivelul de calitate al instrumentelor de scris si al accesoriilor a crescut mult in ultimii ani in China deci  nu-mi fac multe griji.

Impresia Finala

Sunt incantat si multumit de aceasta achizitie; cred ca producatorul chinez ofera un produs la un pret excelent si astfel avem o alternativa la solutiile de stocare mai costisitoare. Mapa are un design simplu si utilitarist si isi face treaba pentru care a fost creata 😉 !

Recomandat de PenMania!

De unde am cumparat ?

Va recomand cu caldura magazinul lui Bobby de pe Ebay.

Pretul este intre 20.55 USD si 17.5 USD in functie de capacitate, fara transport.

Varianta pe negru de 20 de locuri :

https://ebay.to/2NinxcU

Varianta pe gri de 20 de locuri :

https://ebay.to/2MxZN8o

Varianta pe gri de 10 locuri:

https://ebay.to/2o8NbWK

 

Distribuie acest articol !

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email