Lansare – Forum PENMANIA

Distribuie acest articol !

Cuprins articol

FORUM PENMANIA

Lansare forum !

Autor - Razvan

Salutare tuturor !

O noua veste din partea mea – am lansat

FORUM-ul PENMANIA

Scopul forumului este sa ne adune “laolalta” pe toti cei ce suntem pasionati ai stilourilor cu cerneala; speranta mea este sa cream cu timpul o comunitate mica si dedicata in care putem impartasi informatii utile si in care putem comunica cu alti oameni care au aceeasi pasiune.

Pentru a putea participa la discutiile de pe forum va trebui sa va inregistrati utilizatorul folosind butonul de mai jos.

Reguli generale

Regulile sunt simple si clare:

1. Respect reciproc si bun simt in comunicare

2. Toti cei pasionati de scrisul de mana sunt bineveniti cu accent pus pe stiloul cu cerneala bineinteles 😉

3. Nu conteaza marimea “colectiei” sau continutul ei – stilouri noi, vechi, stilouri ieftine, scumpe etc. toata lumea este binevenita !

4. Spam-ul nu este tolerat si conturile asociate cu aceasta actiune vor fi eliminate imediat !

5. Conturile compromise vor fi sterse imediat !

Securitate

Accesul in forum este criptat printr-un certificat SSL.

Un firewall puternic “pazeste” forum-ul; aveti cate 3 incercari esuate de a intra in forum iar apoi sunteti blocati automat; in acest caz ma puteti contact pe email

Forumul este configurat sa permita discutii private care nu sunt accesibile vizitatorilor anonimi.

Parolele de acces – trebuie sa aiba 25 caractere diverse – litere, cifre si caractere speciale – gen liniuta jos, slash etc.

Recomandarea mea este sa folositi un manager de parole; eu folosesc KeepassX – o aplicatie dezvoltata initial pentru Linux si disponibila pentru Windows si Mac; mai multe detalii gasiti aici.

Aplicatia are un generator integrat de parole si salveaza datele intr-o baza de date criptata.

Va rog sa respectati indicatia sistemului in ceea ce priveste calitatea parolei introduse !

NU FOLOSITI o parola pe care sistemul o indica ca fiind “slaba” !

Structura forum

Forum-ul este organizat in 8 sectiuni fiecare cu subiectul ei dedicat; mai multe detalii despre fiecare sectiune gasiti mai jos.

Bine ati venit

Sectiunea “Bine ati venit” este destinata mesajelor de bun venit din partea mea si a noilor utilizatori; NU este obligatoriu sa publicati acolo daca sunteti un utilizator nou!

Pen Shop-uri

Sectiunea – “Pen Shop-uri” este dedicata informatiilor legate de pen shop-urile preferate si de experienta cu ele; tot aici puteti sa impartasiti cu alti utilizatori conditiile de transport, costurile aditionale dar mai ales coduri de reducere disponibile la comenzile date.

Taraba

Sectiunea “Taraba” este dedicata stilourilor de vanzare; fiecare utilizator isi asuma responsabilitatea pentru publicarea anuntului si mai ales pentru partea logistica si financiara !

Stilouri

Cea mai importanta sectiune a forumului – sectiunea “Stilouri” este dedicata stilourilor din colectiile noastre sau stilourilor pe care ni le dorim; aici putem publica mini recenzii la stilouri, imagini, legaturi catre alte blog-uri sau site-uri etc.

Toate stilourile sunt binevenite ! 🙂

Hartie

O alta sectiune importanta – sectiunea “Hartie” – este dedicata carnetelor, caietelor, sketchbook-urilor etc. pe care cu totii le folosim zi de zi atunci cand scriem cu stiloul; alte articole de hartie pot include – hartia de scris – de exemplu Tomoe River sau de ce nu inclusiv notitele gen “post-it”.

Cerneala

Ce ar fi un stilou fara cerneala? Un bibelou decorativ ?! Sectiunea “Cerneala” este dedicata cernelurilor favorite sau cernelurilor pe care vrem sa le avem sau de care am auzit…si pe care ni le dorim; cerneala si varietatea culorilor este unul dintre atuurile principale ale folosirii unui stilou cu cerneala.

Accesorii

Sectiunea “Accesorii” este dedicata solutiilor de stocare a instrumentelor de scris – de la penare, etuiuri la casete dedicate, mape speciale, suport de birou pentru stilouri etc.

Diverse

Sectiunea “Diverse” ar trebui sa contina referinte la alte instrumente de scris – gen ink rollere, pixuri, creioane, markere etc.

Va astept cu drag !

Dati mai departe !

Distribuie acest articol !