Lansare – “Pachet de toamna”

Distribuie acest articol !

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Cuprins articol

Pachet de toamna

Un nou pachet PENMANIA !

Autor - Razvan

Salutare tuturor !

A venit toamna si odata cu ea un nou pachet “marca” PENMANIA !

Pachet de toamna !

Pret promotional

Transport gratuit !*

*Valabil pana pe 30 noiembrie 2017!

Play Video

Continutul pachetului

Pachetul este conceput pentru a fi folosit de toate categoriile de varste; il puteti da ca si cadou celor care ar dori sa foloseasca un stilou cu cerneala sau celor care au nevoie sa scrie de mana.

Stilou

Stiloul FPR Guru este stiloul ideal pentru scrisul zilnic. Materialul din rasina de plastic cu aspect lucios ii confera un aspect deosebit in cele 2 culori disponibile – Albastru si Negru. Stiloul este usor, este ergonomic si are o capacitate buna de cerneala (~ 1.2 ml). Alimentatorul din ebonita ii ofera penitei stiloului un flux de cerneala umed si stabil, fara probleme.

Cerneala

Cerneala Pelikan 4001 este o cerneala de calitate, produsa in Germania, ea vine ambalata in sticla de 30 ml. Culorile sunt frumoase si accesibile; cerneala este prietenoasa cu stilourile si asigura un flux umed. Aveti de ales intre 3 culori pentru folosinta zilnica – albastru regal, albastru inchis si negru. Producatorul german Pelikan numai are nevoie de introducere pentru nimeni iar calitatea produselor lor este recunoscuta.

Carnet

Hartia Clairefontaine de 90g/m2, produsa in Franta, este una dintre cele mai bune hartii pentru scrisul cu stiloul. Penita stiloului aluneca fara efort pe hartia carnetului si lasa o linie consistenta de cerneala care ii dezvaluie frumusetea culorii. Carnetul are 80 de file legate cu spirala metalica si are posibilitatea de a fi arhivat cu usurinta, datorita gaurilor perforate standard in fabrica. Fiecare pagina are de asemenea o margine perforata pentru a fi rupta cu usurinta din carnet. Liniatura disponibila este dictando, iar coperta de carton gros, lucios si colorat, scoate in evidenta carnetul. 

Penita

Fluxul de cerneala lasat de penita FPR este unul umed, bogat; penita M (medie) este potrivita pentru toate tipurile de scris si ofera o experienta placuta in timpul sesiunilor lungi de scris fara a zgaria hartia.

V-a placut articolul ?

Inscrieti-va la newsletter-ul PENMANIA pentru a afla ultimele noutati si pentru a beneficia de promotii legate de stilourile PENMANIA.SHOP!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Distribuie acest articol !

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email