Notebook – Scriptura Optima

Distribuie acest articol !

Cuprins articol

Introducere

Experienta scrisului cu stiloul cu cerneala nu se poate trai cu adevarat fara o hartie potrivita pentru scrisul cu stiloul. Hartia TOMOE RIVER produsa in Japonia este celebra pentru calitatea pe care o ofera celor care scriu cu stiloul cu cerneala.

Incepand de astazi in stocul PENMANIA.SHOP in exclusivitate pentru Romania, am placerea sa va prezint notebook-ul Scriptura Optima cu 400 de pagini de hartie TOMOE RIVER !! 🙂

Notebook-ul Scriptura Optima este confectionat manual; el vine cu o protectie din carton asa cum puteti observa din imaginea de mai sus.

Copertile sunt din carton ranforsat si protejat de o coperta din piele si amestec artificial pentru o rezistenta crescuta.

Datorita hartiei cu gramaj redus – numai 56g – cele 200 de foi au aceeasi latime ca si un notebook Leuchtturm 1917 cu doar 120 de foi.

Notebook-ul Scriptura Optima are un format A5; hartia este de culoare “cream” si nu are liniatura; este velina. Paginile sunt cusute si apoi lipite suplimentar pentru rezistenta la folosire. Notebook-ul cu un pic de folosire sau indoire se poate aseza foarte bine pe orizontala asa cum puteti observa din imaginile de mai jos.

Fiecare notebook vine cu o coala de ghidaj cu liniatura dictando si fundal pe negru; fundalul pe negru va ajuta foarte mult atunci cand scriem pe o pagina deja scrisa de TOMOE RIVER; hartia este semi-transparenta si desi pe mine personal nu ma deranjeaza inteleg utilitatea fundalului negru atunci cand scriu pe cealalta parte a unei pagini deja scrise.

Notebook-ul este produs in Austria iar pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest tip de hartie, le recomand mostra de scris de mai jos!

Caracteristici

Notebook

MOSTRA DE SCRIS

Hartia TOMOE RIVER este celebra pentru felul in care reactioneaza la scrisul cu stiloul; practic desi este foarte subtire aceasta hartie accepta orice cantitate de cerneala si orice tip de penita!

Mai mult asa cum puteti vedea din video dar si din imaginile de mai jos culorile cernelurilor ies in evidenta pe aceasta hartie; efectul de umbrire – aka shading in engleza – este si el mai pronuntat.

Senzatia scrisului este un excelenta indiferent de penita folosita! Aceasta hartie nu este lucioasa ca aceea folosita de notebook-urile Rhodia dar nici la fel de “aspra” ca hartia folosita de Leuchtturm 1917 in versiunea cu puncte.

Impresia Finala

Impresia finala este un excelenta! Va recomand cu caldura acest notebook!

400 de pagini inseamna:  un jurnal zilnic, un planificator  zilnic, notite detaliate, desene, caligrafie si orice fel de folosinta pe care o puteti gasi pentru un astfel de notebook, eventual cu stiloul cu cerneala, bineinteles! 🙂

Recomandat CU CALDURA de PenMania!

De unde PUTETI CUMPARA ?

Penshop-ul PENMANIA.SHOP

Pretul de lansare: 160 RON reducere de la 185 RON

Hartia TOMOE RIVER nu este o hartie ieftina; dar pentru echivalentul a 34 de EURO primiti in schimb 400 de pagini, intr-un notebook foarte bine legat, de calitate!

Distribuie acest articol !