notebook flexbook penmania shop 41

Notebook-urile FLEXBOOK

Distribuie acest articol !

Cuprins articol

Introducere

Salutare tuturor! Am plăcerea să vă prezint un brand nou de notebook-uri, disponibil acum în stocul PENMANIA.SHOP!

Este vorba de producătorul grec FLEXBOOK!

notebook flexbook penmania shop 18

Sunt 3 categorii de notebook-uri disponibile:
1) Standard – pret promotional 48 RON: https://penmania.shop/shop/notebook-flexbook-standard-a5/
2) Adventure – pret promotional 55 RON: https://penmania.shop/shop/notebook-flexbook-adventure-a5/
3) Open Date -pret promotion 48 RON: https://penmania.shop/shop/notebook-flexbook-open-date-a5/

Formatul notebook-urilor este A5 (13x21cm) și au 192 de pagini (96 de foi) din hârtie Fabriano de 85g, de culoare „ivory”.

Recenzie video - notebook FLEXBOOK

Hârtia este prietenoasă cu stiloul cu cerneală. În funcție de cerneală și tipul de peniță de folosit sau dacă se apasă foarte mult – cerneala poate trece de pe o parte pe alta a foii.

Notebook-urile FLEXBOOK sunt concepute să fie flexibile, să se „așeze” ușor pe orice suprafață plată și să facă față utilizării intense.

Gama FLEXBOOK Standard este disponibilă momentan doar cu foaie velină cu cotor și elastic de prindere în 3 culori – negru, roșu și verde deschis.

Gama FLEXBOOK Adventure este disponibilă cu liniatură dictando și puncte; spre deosebire de Standard, notebook-ul Adventure are o copertă mai groasă flexibilă cu un strat „cauciucat” la exterior care protejează de zgârieturi și care nu alunecă plus un buzunar interior din carton negru lipit pe coperta spate.

Gama FLEXBOOK Open Date este de fapt o agendă simplă sau un planner/jurnal zilnic; liniatura disponibilă este dictando; fiecare pagină are antent zilele lunii de la 1 la 31, lunile anului și câmp dedicat pentru anul în curs. Mie imi place mult acest gen de abordare pentru că nu depinzi de un anumit an pentru a folosi acest jurnal.

Experiența scrisului este una plăcută; cu mici excepții pentru foaia velină nu avem trecere dintr-o parte în alta a foii a cernelii, nu avem întinare decât rar eventual când folosim o peniță flexibilă.

Mostră de scris - notebook FLEXBOOK

Pe scurt după ce le-am testat pe cont propriu mai multe luni, notebook-urile FLEXBOOK au un raport preț / performanță foarte bun pentru ceea ce oferă iar sistemul de prindere chiar își face treaba; paginile sunt cusute și lipite astfel încât notebook-ul să fie flexibil și rezistent la îndoire repetată.

notebook flexbook penmania shop 55

Vă recomand cu căldură aceste notebook-uri mai ales că a început sezonul vacanțelor și poate aveți nevoie de un companion solid pentru stiloul vostru cu cerneală!

De unde puteți cumpăra ?

Distribuie acest articol !