ONLINE – Slope

Distribuie acest articol !

Cuprins articol

Introducere

Salutare tuturor! Astazi ma bucur sa va prezint un nou model de stilou 🙂 , disponibil in shop-ul PENMANIA. Este vorba de o noua marca produsa de producatorul german – ONLINE. Numele modelului de stilou este Slope si se adreseaza unei categorii largi de utilizatori!

Am fost placut surprins de calitatea acestui model de stilou, dar mai ales de calitatea excelenta a penitei sale. Cititi mai departe pentru a afla mai multe detalii sau vizionati video-ul de mai jos pentru o prezentare a stiloului ONLINE Slope.

Desing-ul stiloului Slope surprinde!  Modern cu un “twist” – respectiv corpul sau “spiralat” si culorile pastelate frumoase!

Sunt disponibile 5 culori frumoase, asa cum puteti vedea din imaginile de mai jos. Light Grey, Sunny Peach, Wild Berry, Midnight Blue si Aquamarina.

Designul stiloului este unul aparte, clar modern si unic, mai ales in ceea ce priveste corpul “spiralat”. Stiloul “emana” robustete si calitate pentru ceea ce ofera.

Clema de prindere este metalica si functionala; designul ei interesant se incadreaza bine cu aspectul stiloului; marca producatorului este inscriptionata in suportul de plastic solid care sustine clema de prindere. Capacul este confectionat din plastic solid cu aspect lucios si reflecta culoarea generala a stiloului. Corpul spiralat este confectionat din plastic ABS solid, cu ranforsare interna.

Stiloul vine in pachet cu 2 cartuse lungi de cerneala, standard international – unul in corpul stiloului si altul prins in pachet; mai important este ca avem la dispozitie si un convertor – standard international – ceea ce inseamna o lume intreaga de culori – hmm gen cerneala KWZ 😉 🙂 !

Sectiunea de prindere a stiloului este confectionata din plastic cauciucat cu aspect mat si este dotata cu 3 fante de prindere – 2 pe lateral si una sub sectiune pentru a asigura o prindere corecta si ergonomica a stiloului; pentru cei care nu prefera astfel de fante, stiloul se poate folosi fara probleme tinut mai sus de sectiune, datorita lungimii corpului sau.

Penita stiloul a fost o surpriza placuta la examplarul pe care l-am avut in test timp de o luna de zile; excelent prelucrata si bine aliniata, penita lui Slope este o penita numarul din otel cu aspect cromat – argintiu. Fluxul de cerneala este unul excelent, echilibrat. Mai multe detalii si imagini gasiti in sectiunea dedicata mostrei de scris.

Stiloul Slope vine intr-o cutie personalizata ONLINE; asa cum puteti observa din imaginile de mai jos – avem stiloul, capacul, un cartus de cerneala lung si convertorul ONLINE pentru alimentarea din calimara.

Ambalajul este de calitate si poate fi folosit fara probleme pentru a face un cadou celor dragi 🙂 ; un sfat din partea mea atunci cand scoateti stiloul din cutie, puteti taia unul dintre elasticele de sustinere pentru a evita fortarea penitei.

Producator

Stiloul ONLINE Slope este produs in Germania.

ONLINE este un producator german de instrumente de scris; infiintat in 2001 s-a concentrat initial pe instrumente de scris dedicate tinerilor si copiilor de varsta scolara si apoi si-a extins gama de produse pentru a adresa utilizatorii adulti si pasionatii de stilouri.

Pentru mai multe detalii, vedeti aici.

Vedeti si prezentare video a companiei de mai jos !

Caracteristici

STILOU

PENITA

ERGONOMIE

Variante de culoare

Sunt disponibile 5 culori in acest moment pentru stiloul ONLINE Slope.

CERNEALA FOLOSITA

Pentru mostra de scris am folosit cerneala DIAMINE Asa Blue.

MOSTRA DE SCRIS

Stiloul ONLINE Slope vine dotat cu o penita din otel, numarul 4 cu un varf M (mediu). Pentru mostra de scris am folosit 2 tipuri de hartie : blocnotes-ul PENMANIA cu hartie de 120g si caietul Clairefontaine cu hartie de 90g.

Penita este excelent prelucrata si are un flux de cerneala echilibrat – nici prea umed si nici prea uscat!

Penita se comporta consistent si calitativ si pe hartia de 90g de la Clairefontaine; nu sunt probleme de intrerupere, zgariere a hartiei iar lamelele penitei sunt bine aliniate.

Experienta scrisului cu stiloul ONLINE Slope este una excelenta ! Acest stilou poate face fata fara probleme sesiunilor lungi de scris dar si notitelor  rapide de care avem nevoie in fiecare zi 🙂

PRO si CONTRA

OBS. Argumentele “PRO” si “CONTRA” sunt subiective si reflecta propria mea experienta si senzatia de folosire a stiloului; aceasta inseamna ca experienta voastra poate sa fie diferita de a mea deci nu luati cu titlul de obligatoriu, punctele de mai jos.

PRO

  • Penita
  • Fluxul de cerneala
  • Designul “spiralat” al corpului
  • Constructia solida
  • Culorile disponibile
  • Raportul pret / performanta

CONTRA

  • NIMIC

Impresia Finala

Impresia finala este una excelenta, va recomand cu caldura acest stilou! Am ramas impresionat de calitatea penitei, de felul in care ONLINE a creat setul pentru Slope, tintind catre cei care doresc sa inceapa sa scrie cu stiloul. Cele doua cartuse lungi incluse cu stiloul asigura un start rapid; eu personal recomand folosirea convertorului inclus si al unei sticle de cerneala; eventual cerneala KWZ 🙂

Recomandat de Pen Mania!

De unde puteti cumpara ?

Shop-ul PENMANIA – profitati de discount-ul de lansare !

Pret de lansare: 100 RON

https://penmania.shop/shop/online-slope/

Galerie imagini

Resurse si informatii

Recenzii Video

Distribuie acest articol !