Pata de cerneala – Noodler’s Ink – Bad Belted Kingfisher

/

Bad Belted Kingfisher este o cerneala produsa de Noodler’s Ink; culoarea este un albastru inchis iar cerneala este clasificata ca fiind “bulletproof” – rezistenta la apa, la expunere prelungita la lumina soarelui, rezistenta la tentative de falsificare etc.

pata-de-cerneala-kingfisher7

Este o cerneala “umeda” dar nu extrem de umeda; nu pateaza stilourilor si poate fi folosita fara probleme atat in stilourile ieftine cat si in stilourile scumpe – aka “high-end” etc.

Toate cernelurile de la Noodler’s Ink vin in sticle cu capacitate mare – 87 – 90 ml si au pret foarte bun pentru cantitatea oferita.

Etichetele sunt deosebite prin mesajele cu talc pe care le transmit, in functie de ce Nathan Tardiff vrea sa transmita audientei sale. Urmariti interviul YouTube pe care l-am inserat pe numele sau pentru a-i intelege pasiune, dedicatia si filozofia sa personala.

 

Cutia cu care vine cerneala este o cutie simpla din carton cu diverse desene pe ea.

pata-de-cerneala-noodlers2

Mostra de culoare

Exemple de scris

pata-de-cerneala-kingfisher11
Stiloul folosit in mostra de scris – Noodler’s Ink Ahab Flex Pen

De unde am cumparat ?

Distribuitorul autorizat in Europa pentru Noodler’s Ink este Pure Pens din Anglia.

Stocul lor insa variaza in disponibilitate in functie de cantitatile pe care le primesc din Statele Unite.

Pretul lor standard este de 12.5 lire sterline per sticla, fara cost transport.

Cerneala se poate comanda si din state fie prin Amazon, Ebay sau prin Goulet Pens.

Recenzii Video

 

4 thoughts on “Pata de cerneala – Noodler’s Ink – Bad Belted Kingfisher”

 1. Salut,

  Arata bine pentru un albastru. I-ai testat si rezistenta la apa, clor, alte substante?

 2. Salut,

  Cum l-ai testat la apă? Eu, am, spre exemplu, mai multe cerneluri rezistente la apă: Platinum Pigment Blue, Noodler’s Bad Black Moccasin, KWZ IG Turqoise, KWZ IG Blue #5 și Diamine Registrar’s Ink (tot Iron Gall).
  Cele de la KWZ arata foarte bine, mai ales KWZ IG Turqoise, care mai are și un miros foarte plăcut (cel puțin pentru mine).
  Principala diferență, în afară de faptul că IG-urile oxidează, deci își schimbă culoarea, devin mai închise pe hârtie după ce scrii, este că Platinum Pigment Blue nu este afectată DELOC de apă. Dacă apucat să se usuce puțin pe hârtie, nu se întinde, nu se spală.
  Bad Black Moccasin și KWZ-urile reacționează altfel: cerneala se întinde la contactul cu apă. Parcă ar avea 2 straturi: unul superficial, sensibil la contactul cu apa, și altul profund, care rămâne, chiar daca speli coala de hârtie.
  În concluzie, toate rezistă la contactul cu apa, dar Platinum Pigment nici măcar nu se întinde, aproape ca nu îti dai seama că a avut contact cu apa.
  Îmi place mai mult rezistența Platinum Pigment Blue, dar mai mult aspectul și mirosul de la KWZ.
  Cât despre Noodlers, recunosca că ma așteptam la mai mult. Dar nu prea pot să pun degetul pe motivul pentru care sunt puțin dezamăgit de cerneala asta.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.