Pata de cerneala – Noodler’s Ink – Heart of Darkness

Distribuie acest articol !

Cuprins articol

Heart of Darkness este o cerneala produsa de Noodler’s Ink; culoarea este neagra iar cerneala face parte din categoria – “Waterproof” – rezistenta la apa. Conform producatorului Heart of Darkness este eterna si este rezistenta la tentative de falsificare.

Fluxul este unul umed dar cerneala se usuca mult mai rapid decat Noodler’s Ink Black, ceea ce o face ideala pentru scris, desen sau sesiuni de caligrafie.

Heart of Darkness nu pateaza stilourile si poate fi folosita fara probleme atat in stilourile ieftine cat si in stilourile scumpe – aka “high-end” etc.

Toate cernelurile de la Noodler’s Ink vin in sticle cu capacitate mare – 87 – 90 ml si au pret foarte bun pentru cantitatea oferita. Daca comandati o astfel de cerneala, fiti foarte atenti atunci cand deschideti pentru prima oara sticla; nivelul cernelii este efectiv la “buza” sticlei si puteti avea probleme!

Etichetele sunt deosebite prin mesajele cu talc pe care le transmit, in functie de ce Nathan Tardiff vrea sa transmita audientei sale. Urmariti interviul YouTube pe care l-am inserat pe numele sau pentru a-i intelege pasiune, dedicatia si filozofia sa personala.

In cazul lui Heart of Darkness – sticla are capacitatea cea mai mare din gama Noodler’s – 130 – 135 ml si vine cu un stilou gratuit – “Charlie”.

Capacul sticlei are o pipeta integrata menita sa ajute la umplerea stiloului “Charlie”.

 

heart-of-darkness-pata-de-cerneala-penmania-13
Stiloul “Charlie” vine gratuit cu Heart of Darkness.

Cutia Heart of Darkness foloseste acelasi design ca si celalalte cerneluri Noodler’s Ink dar este mai mare in dimensiuni.

Mostra de culoare

Exemple de scris

Stiloul folosit – Noodler’s Ink Ahab – Flex Pen

De unde am cumparat ?

Distribuitorul autorizat in Europa pentru Noodler’s Ink este Pure Pens din Anglia.

Stocul lor insa variaza in disponibilitate in functie de cantitatile pe care le primesc din Statele Unite.

Pretul lor standard este de 19.95 lire sterline per sticla, fara cost transport.

Cerneala se poate comanda si din state fie prin Amazon, Ebay sau prin Goulet Pens.

Recenzii Video

 

 

Distribuie acest articol !