Pata de cerneala – Noodler’s Ink – Heart of Darkness

/

Heart of Darkness este o cerneala produsa de Noodler’s Ink; culoarea este neagra iar cerneala face parte din categoria – “Waterproof” – rezistenta la apa. Conform producatorului Heart of Darkness este eterna si este rezistenta la tentative de falsificare.

Fluxul este unul umed dar cerneala se usuca mult mai rapid decat Noodler’s Ink Black, ceea ce o face ideala pentru scris, desen sau sesiuni de caligrafie.

Heart of Darkness nu pateaza stilourile si poate fi folosita fara probleme atat in stilourile ieftine cat si in stilourile scumpe – aka “high-end” etc.

Toate cernelurile de la Noodler’s Ink vin in sticle cu capacitate mare – 87 – 90 ml si au pret foarte bun pentru cantitatea oferita. Daca comandati o astfel de cerneala, fiti foarte atenti atunci cand deschideti pentru prima oara sticla; nivelul cernelii este efectiv la “buza” sticlei si puteti avea probleme!

Etichetele sunt deosebite prin mesajele cu talc pe care le transmit, in functie de ce Nathan Tardiff vrea sa transmita audientei sale. Urmariti interviul YouTube pe care l-am inserat pe numele sau pentru a-i intelege pasiune, dedicatia si filozofia sa personala.

In cazul lui Heart of Darkness – sticla are capacitatea cea mai mare din gama Noodler’s – 130 – 135 ml si vine cu un stilou gratuit – “Charlie”.

Capacul sticlei are o pipeta integrata menita sa ajute la umplerea stiloului “Charlie”.

 

heart-of-darkness-pata-de-cerneala-penmania-13
Stiloul “Charlie” vine gratuit cu Heart of Darkness.

Cutia Heart of Darkness foloseste acelasi design ca si celalalte cerneluri Noodler’s Ink dar este mai mare in dimensiuni.

Mostra de culoare

Exemple de scris

Stiloul folosit – Noodler’s Ink Ahab – Flex Pen

De unde am cumparat ?

Distribuitorul autorizat in Europa pentru Noodler’s Ink este Pure Pens din Anglia.

Stocul lor insa variaza in disponibilitate in functie de cantitatile pe care le primesc din Statele Unite.

Pretul lor standard este de 19.95 lire sterline per sticla, fara cost transport.

Cerneala se poate comanda si din state fie prin Amazon, Ebay sau prin Goulet Pens.

Recenzii Video

 

 

10 thoughts on “Pata de cerneala – Noodler’s Ink – Heart of Darkness”

 1. Bună ideea de a livra cerneala cu un stilou eyedropper. Culoarea cernelii nu îmi inspiră prea multe, dar caracteristicile sunt interesante.

  PS Chiar mă îngrijoram că nu am mai văzut de mult un review 😀

  Reply
  • Salut Vlad! Intr-adevar stiloul gratuit e chiar interesant; trebuie sa umbli la el sa il reglezi un pic dar in rest e solid si bine facut; eu il folosesc la desen. In ceea ce priveste culoare – e un negru bun – camera mea foto distorsioneaza nuanta deci pozele nu reflecta ceea ce vede ochiul uman de fapt; eu pot sa il compar cu Noodler’s Black; Heart of Darkness e un pic “mai deschis” daca ma pot exprima asa dar compenseaza ca se usuca mai repede decat Noodler’s Black.
   P.S. Septembrie a fost o luna supraincarcata pentru mine si plina de stres; am apucat sa fac doar poze dar fara text etc. Acum sunt mai liber deci mai urmeaza lucruri noi 🙂 Toate cele bune!

   Reply
 2. Eticheta e foarte sarmanta. Pare luata cu un telefon Sony Ericsson din 2005 dintru-n jeep in mers vizitand un safari in Africa… si pe urma editata in MS Paint… de catre un pusti de 8 ani… care avea gastroenterita virala… si nu stia ce e Windows ca era crescut cu sisteme operative Unix. Dar e exemplu bun de a nu judeca produsul dupa eticheta. Negru fiind culoarea preferata imi voi cumpara “Aparatul cardiovascular al beznei” cand mi se va termina calimara cu Diamine negru. Astept momentan sa imi vina cerneala Diamine Oxblood si stilou Konrad flex al lui Noodler’s Ink — fiind cam acelasi ca si un Ahab mi-am zis sa cumpar un Konrad ca imi place mai mult romanul “Heart of Darkness” decat “Moby Dick”.

  Reply
  • Foarte interesanta descrierea etichetei 🙂 Intr-adevar Nathan le face simplu si cu talc; este cate o poveste in spatele fiecarei etichete; este un element caracteristic Noodler’s Ink pe care nu il regasesti la alti producatori de cerneala – ceva original si interesant; mie imi place ca fiecare eticheta are o motivatie si o poveste in spate 🙂
   Referitor la Konrad ce varianta ai comandat? Acrilic sau rasina vegetala?

   Reply
   • Da, e mai bine sa ii dai produsului o identitate proprie decat sa incerci sa descrii culoarea in termeni naturali. Poate pe o eticheta scrie “Autumn brown” si cand o incerci zici “Toamna in ce tara? Ca aici nu asa arata toamna”. Dar daca ii zici “Ninja Dragon” si producatorul spune “Asa mi-am imaginat ansamblul de culoare al unui dragon verde imbracat in ninja” apai e altceva; descrierea pare mult mai corecta.
    Rasina vegetala. Fiind primul meu flex am zis sa o i-au usor, dar nu atat de usor incat sa cumpar un Nib Creeper. Si cum intentionez sa il folosesc cu cerneala (de nuante) rosie am luat culoarea Cardinal Darkness.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.