Pata de cerneala – Noodler’s Ink – Mandalay Maroon

Distribuie acest articol !

Cuprins articol

Introducere

O noua cerneala din colectia personala, produsa de Noodler’s Ink. O culoare interesanta, un flux generos si o istorie legata de Al Doilea Razboi Mondial sunt caracteristicile principale ale cernelii Noodler’s Ink – Mandalay Maroon.

Denumirea cernelii are legatura cu batalia armatei americane din Al Doilea Razboi Mondial – frontul din Pacific impotriva Japoniei – respectiv batalia de la Mandalay, Burma.

Noodler’s Ink s-a inspirat din mostre ale unor cerneluri folosite de Armata americana in cel de Al Doilea Razboi Mondial si a decis sa ofere publicului larg propria varianta. Detalii despre asta in engleza puteti gasi aici.

Ca toate cernelurile Noodler’s Ink si Mandalay Maroon vine intr-un recipient din sticla cu o capacitate de aproape 90 ml.

Mostra de culoare

Exemple de scris

Scrisul cu aceasta cerneala este o experienta placuta; fluxul este generos si face fata in orice fel de stilou si cu orice fel de penita. In cazul meu am folosit un FPR Guru cu o penita Flex.

Play Video

Culoare placuta si interesanta, fara probleme de intinare sau patare a stiloului; o cerneala care se comporta foarte bine si aduce un plus scrisului sau de ce nu, in cazul meu desenului. Noodler’s ink considera aceasta cerneala ca fiind “partial” rezistenta la apa. Aceasta cerneala nu este un permanent si nu are caracteristicile specifice liniei “bulletproof” de la Noodler’s Ink.

De unde am cumparat ?

Distribuitorul autorizat in Europa pentru Noodler’s Ink este Pure Pens din Anglia.

Stocul lor insa variaza in disponibilitate in functie de cantitatile pe care le primesc din Statele Unite.

Pretul lor standard este de 12.95 lire sterline per sticla, fara cost transport.

Cerneala se poate comanda si din SUA fie prin Amazon, Ebay sau prin Goulet Pens.

V-a placut articolul ?

Inscrieti-va la newsletter-ul PENMANIA pentru a afla ultimele noutati si pentru a beneficia de promotii legate de stilourile PENMANIA.SHOP!

Resurse si informatii

Recenzii Video

Distribuie acest articol !