Pata de cerneala – Noodler’s Ink – Midway Blue

Distribuie acest articol !

Cuprins articol

Midway Blue este o cerneala produsa de Noodler’s Ink; culoarea este un albastru deschis iar cerneala face parte dintr-o serie de cerneluri menite sa re-aduca in actualitate cerneluri folosite in perioada interbelica cat si in timpul celui de al doilea razboi mondial. Midway Blue nu are rezistenta la falsificare si nu este permanenta.

Este o cerneala “umeda” si ofera un flux placut la scris pe toate tipurile de hartie; nu pateaza stilourile si poate fi folosita fara probleme atat in stilourile ieftine cat si in stilourile scumpe – aka “high-end” etc.

Toate cernelurile de la Noodler’s Ink vin in sticle cu capacitate mare – 87 – 90 ml si au pret foarte bun pentru cantitatea oferita. Daca comandati o astfel de cerneala, fiti foarte atenti atunci cand deschideti pentru prima oara sticla; nivelul cernelii este efectiv la “buza” sticlei si puteti avea probleme!

Etichetele sunt deosebite prin mesajele cu talc pe care le transmit, in functie de ce Nathan Tardiff vrea sa transmita audientei sale. Urmariti interviul YouTube pe care l-am inserat pe numele sau pentru a-i intelege pasiune, dedicatia si filozofia sa personala.

In cazul lui Midway Blue – tematica este legata de cel de al doilea Razboi Mondial si avem diverse modele de avioane implicate in razboi.

 

Cutia cu care vine cerneala este o cutie simpla din carton cu diverse desene pe ea.

pata-de-cerneala-noodlers2

Mostra de culoare

Exemple de scris

Stiloul folosit este TWSBI ECO – penita Medie

De unde am cumparat ?

Distribuitorul autorizat in Europa pentru Noodler’s Ink este Pure Pens din Anglia.

Stocul lor insa variaza in disponibilitate in functie de cantitatile pe care le primesc din Statele Unite.

Pretul lor standard este de 12.5 lire sterline per sticla, fara cost transport.

Cerneala se poate comanda si din state fie prin Amazon, Ebay sau prin Goulet Pens.

Recenzii Video

https://www.youtube.com/watch?v=0sNhO9Q_DVw

 

Distribuie acest articol !