Pata de cerneala – Private Reserve Ink – Sepia

Distribuie acest articol !

Cuprins articol

Private Reserve Ink este un producator nou in colectia mea de cerneluri; am comandat 3 culori interesante de la acest producator american; Sepia este una dintre aceste culori si este unica in colectia mea personala.

Este o cerneala cu un flux mediu (mai mult spre uscat decat spre umed) ceea ce o face sa se usuce rapid pe toate tipurile de hartie; nu pateaza stilourile si poate fi folosita fara probleme atat in stilourile ieftine cat si in stilourile scumpe – aka “high-end” etc.

Toate cernelurile de la Private Reserve Ink vin in sticle de capacitate mare – 66 ml si au un pret foarte bun pentru cantitatea oferita.

Pentru scopul aceste recenzii am folosit stiloului Noodler’s Ink Ahab; o recenzie detaliata si mai multe imagini puteti accesa in articolul Penmania de aici.

Eticheta sticlei are un design simplu si util; denumirea cernelei apare pe o suprafata colorata in culoarea respectiva – in acest caz sepia.

Un alt punct pozitiv este marimea sticlei – 66 ml dar si dupa cum observati in imaginile de mai jos  – capacul este mare – deci sticla are o deschidere suficienta pentru orice tip de stilou.

Culoare in sine – “sepia” – este culoarea specifica unei fotografii “ingalbenite de vreme”. Eu am comandat special pentru desenele mele si pentru unicitatea culorii.

Mostra de culoare

Culoarea cernelei apare cel mai bine pe “fundul capacului”…

Exemple de scris

O noutate pentru blog-ul meu – am decis sa inregistrez scurte clipuri video cu felul in care scriu stilourile mele cat si cu diverse tipuri de cerneala; video-urile sunt stocate pe You Tube pentru a salva banda limitata a hosting-ului meu, sper sa le considerati utile!

 

Stiloul folosit – Noodler’s Ink Ahab – “Carniolan Honey”

Asa cum ati vazut in video-ul de mai sus – cerneala are o caracteristica unica – de “umbrire” a scrisului – aka “shading” inn engleza – ceea ce da o nota interesanta scrisului utilizatorului. Acest lucru este evident mai ales atunci cand exercit o presiunea minima -> medie asupra penitei flexibile cu care este dotat Noodler’s Ink Ahab.

De unde am cumparat ?

La o recomandare a unui cititor fidel, am comandat cerneala de la un pen shop din Anglia – The Writing Desk

Puteti vedea sortimentul de Private Reserve Ink – aici.

Este de mentionat faptul ca pen shop-ul ofera si mostre de cerneala, deci puteti incerca cu o cantitate mica si ieftina, inainte de a investi intr-o sticla de capacitate mare.

Pretul lor standard este de 7.99 lire sterline per sticla de 66 ml, fara cost transport.

Recenzii Video

 

 

 

Distribuie acest articol !