Penar – KRON – PENMANIA

Distribuie acest articol !

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Cuprins articol

Introducere

Astazi sunt bucuros sa va prezint un produs deosebit! Este vorba de un penar pentru instrumente de scris produs in parteneriat cu KRON LEATHER GOODS, respectiv Mircea – mestesugarul din spatele KRON.

Imi doream de multa vreme un penar cu 6 locuri pentru stilourile mele si cu ajutorul lui Mircea aceasta dorinta s-a realizat din plin!

De ce 6 locuri ? Pentru ca este cifra ideala in ceea ma priveste; obtin astfel o varietate excelenta de stilouri cu penite si cerneluri diferite pe care le pot folosi in cele doua scopuri principale – scris si desenat.

Penarul este confectionat din piele naturala produsa si prelucrata cu metode naturale in Italia. Avem doua tipuri de piele – una pentru exterior mai groasa si una pentru interior mai moale si mai subtire.

Fermoarul produs de YKK este de foarta buna calitate si este confectionat din alama polisata; fermoarul functioneaza ireprosabil la fiecare deschidere si inchidere a penarului. Calitatea sa garanteaza faptul ca va continua sa functioneze corect in timp.

Marimea penarului a fost conceputa pentru a acomoda stilouri lungi de pana la 150 mm cu capacul montat pe sectiune.

Atat pielea exterioara cat si cea interioara se pot schimba, fiind disponibile 6 tipuri de piele; vedeti mai jos in sectiunea de personalizare. Penarul este cusut manual cu ata (sintetica sau de in) de diverse culori.

Instrumentele de scris – in cazul meu stilouri – sunt tinute in siguranta de un elastic negru de calitate.

Producator

Kron Leather Goods este un producator local din zona Brasovului. Mircea si sotia sa Anca sunt proprietarii acestui brand. Pe magazinul lor gazduit momentan pe ETSY veti putea gasi o multime de produse confectionate manual din piele de cea mai buna calitate : coperti de notebook-uri aka jurnale, etui de stilou, portofele etc.

Magazinul lor online il puteti accesa aici: https://www.etsy.com/shop/KronLeatherGoods

Optiuni de personalizare - PENAR

PIELE

ATA

PENAR

Optiuni - PIELE

Optiuni - ATA

PRO si CONTRA

OBS. Argumentele “PRO” si “CONTRA” sunt subiective si reflecta propria mea experienta si senzatia de folosire a stiloului/produsului; aceasta inseamna ca experienta voastra poate sa fie diferita de a mea deci nu luati cu titlul de obligatoriu, punctele de mai jos.

PRO

  • Pielea naturala de calitate exceptionala
  • Mestesugul si dedicarea investite in crearea acestui produs
  • Fermoarul de buna calitate
  • Capacitatea de 6 instrumente de scris
  • Marimea potrivita
  • Durata mare de viata
  • Raportul pret / calitate
  • “Mirosul de piele” 🙂

CONTRA

  • NIMIC

Impresia Finala

Penarul KRON – PENMANIA a devenit accesoriul meu favorit! Il folosesc pentru cele 6 stilouri pe care le am in “rotatia saptamanala” si ma bucur de fiecare data cand scot un stilou din el.

Acest penar este un accesoriu util tuturor celor care au nevoie sa poarte mai mult de un instrument de scris; cele 6 locuri disponibile ofera flexibilitatea de a combina mai multe tipuri de instrumente de scris sau de a folosi numai jumatate dintre ele in functie de preferinta personala.

Pentru mine personal penarul acesta este un accesoriu deosebit si valoros; un produs care va rezista ani buni de aici inainte si o dovada a talentului de mestesugar al lui Mircea de la KRON LEATHER GOODS. Vi-l recomand cu caldura !

Recomandat cu caldura de PenMania!

De unde puteti cumpara ?

Pretul standard pentru acest penar este 380 RON cu transport.

Avem insa o promotie de lansare care presupune o reducere la 320 RON cu transport inclus!

Pentru a beneficia de aceasta promotie, trebuie sa contactati pe email KRON LEATHER GOODS si sa puneti in corpul emailului linkul catre acest articol.

De asemenea scrieti in email ce tip de piele si de ata va doriti precum si alte optiuni de personalizare exterioara – de exemplu gravarea unor initiale sau a unui logo. Vedeti imaginile de mai sus pentru optiunile disponibile.

Observatie: confectionarea acestui penar dureaza – Mircea va va comunica o estimare cat mai realista.

Email KRON: kronleathergoods@gmail.com

V-a placut articolul ?

Inscrieti-va la newsletter pentru a primi vesti legate de articolele PENMANIA.NET si produsele PENMANIA.SHOP !

Politica de confidentialitate – aici | Politica de cookie – aici

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Distribuie acest articol !

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email