PENMANIA – Blocnotes A5

/

Introducere

Salutare tuturor! Am placerea sa va prezint un nou produs – marca PENMANIA – primul blocnotes PENMANIA!

Am vrut sa ofer o experienta excelenta utilizatorilor de stilouri de cerneala care vor sa isi scrie notitele pe un suport de hartie de calitate si in acelasi timp sa ofer o cantitate suficienta de hartie pentru necesitatile de scris pe termen lung.

Play Video

Formatul blocnotes-ului PENMANIA este A5; designul este simplu, menit sa nu distraga atentia de la scopul principal – scrisul cu stiloul ! Copertile exterioare sunt din carton lucios alb; blocnotes-ul este legat cu o spirala solida din metal, astfel utilizatorul se poate folosi de ambele fete ale paginii fara probleme.

Hartia de 120g are o liniatura cu puncte; cea mai buna varianta intre liniatura dictando si cea matematica. Culoarea punctelor are o intensitate potrivita astfel incat sa nu distraga atentia de la scris si in acelasi timp sa orienteze scrisul asa cum trebuie. Blocnotes-ul este dotat cu un suport de scris din carton gros (mucava) in partea din spate, folositor atunci cand nu avem o suprafata plana pentru scris.

Hartia se comporta foarte bine indiferent de cerneala sau tipul de penita folosite. Una dintre calitatile ei care imi place foarte mult este capacitatea rapida de absorbtie a cernelii; acest lucru inseamna ca nu trebuie sa ne facem probleme cu timpul de uscare al cernelii! Deci putem lua notite rapide indiferent de cerneala folosita! Senzatia de scriere este una placuta, hartia nu este aspra dar nici lucioasa la maxim. Asa cum puteti vedea din imaginile de mai jos dar si din video-ul de prezentare de mai sus, hartia face fata cu brio pe ambele parti la diferitele penite folosite in testul de scriere.

Caracteristici

BLOCNOTES PENMANIA

 • Format: A5
 • Numar de file: 100
 • Numar de pagini: 200
 • Liniatura: puncte
 • Hartie: 120g
 • Compatibil cu stilourile cu cerneala: DA
 • Sistem de prindere: spirala metalica
 • Suport pentru scris: DA, carton gros (mucava)
 • Coperti: carton lucios de culoare alba

Impresia Finala

Sunt entuziasmat ca am reusit sa produc acest blocnotes, tinand cont si de dificultatile de a convinge o tipografie de a produce un numar redus pentru inceput.

Primul “prototip” are in jur de o luna de utilizare in posesia mea si sunt foarte multumit de el! A facut si face fata fara probleme la toate tipurile de penite pe care le-am folosit.

Va recomand cu caldura acest blocnotes daca va doriti o cantitate mare de hartie de calitate pentru a lua notite cu stiloul cu cerneala!

Recomandat de Pen Mania!

De unde PUTETI cumpara ?

Penshop-ul PENMANIA.SHOP

Pret: 25 RON

Blocnotes PENMANIA

6 thoughts on “PENMANIA – Blocnotes A5”

 1. Cum se comporta hârtia la cerneluri mai speciale, cele shimmering și cu sheen? Ai mentionat că absoarbe repede cerneala ceea ce nu ar fi mereu un lucru bun.

  Reply
  • Salut! Am testat mostre din KWZ, Diamine si Noodler’s Ink Heart of Darkness; nu am observat probleme. Cerneala shimmering nu am in colectia personala 🙂 deci aici nu pot sa iti spun cum se comporta.

   Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.