Stilou Narwhal Penmania Shop 3

Stilourile NARWHAL

Distribuie acest articol !

Cuprins articol

Introducere

Salutare tuturor! Am plăcerea să vă prezint o nouă marcă de stilouri – NARWHAL! Stilourile NARWHAL sunt disponibile în stocul PENMANIA.SHOP în exclusivitate pentru România.

Stilou Narwhal Penmania Shop 1

Concepute din acrilic semitransparent de calitate, stilourile NARWHAL au mecanism  intern cu piston pentru alimentarea cu cerneală şi vin dotate cu o peniţă nr. 6 de dimensiuni mari cu vârf Fin şi Mediu.

Recenzie video

Culori disponibile

În acest moment sunt disponibile 5 combinaţii de culori pentru stiloul NARWHAL

Mostra de scris

Peniţele sunt foarte bine prelucrate şi au un flux umed de cerneală. Capacitatea de cerneală a rezervorului intern este în jur de 2 ml de cerneală.

Peniţa îşi face treaba fără probleme pe orice tip de hârtie folosit; deşi prefer peniţele cu vârf Mediu,  peniţa Fină de la Narwhal îmi place mult  şi scriu zilnic cu ea!

Producător

Logo Narwhal Rotit

NARWHAL PENS este un nou producător american de stilouri. Stilourile lor sunt produse în Taiwan iar penița nr. 6 este produsă în America.

Caracteristici

STILOU

PENIŢĂ

ERGONOMIE

PRO şi CONTRA

OBS. Argumentele “PRO” si “CONTRA” sunt subiective si reflecta propria mea experienta si senzatia de folosire a stiloului; aceasta inseamna ca experienta voastra poate sa fie diferita de a mea deci nu luati cu titlul de obligatoriu, punctele de mai jos.

PRO

  • Peniţa
  • Design-ul
  • Ergonomia scrisului
  • Acrilicul semi-transparent
  • Raport preţ / performanţă

CONTRA

NIMIC

Impresia Finală

Stilou Narwhal Penmania Shop 10

Dacă vă  doriţi un stilou cu mecanism cu piston integrat  şi o peniţă de dimensiuni mari,  stilourile NARWHAL sunt opţiunea ce mai bună !

Vă puteţi alege o variantă colorată sau o variantă simplă după preferinţe !

Recomandat de PenMania!

De unde puteţi cumpăra ?

Distribuie acest articol !