stilou opus88 fantasia penmania shop 25

Stilourile OPUS 88

Distribuie acest articol !

Cuprins articol

Introducere

Salutare tuturor! Am  plăcerea să vă prezint un nou producător de stilouri disponibil în PENMANIA.SHOP; este vorba de producătorul OPUS 88!

stilou opus88 omar life style penmania shop 18

Bazat  în Taiwan, producătorul OPUS 88  a decis să își lanseze  propriul brand de stilouri și alte tipuri de instrument de scris în 2017.

stilou opus88 omar life style penmania shop 24

Toate modelele lor de stilouri sunt confecționate din  acrilic de bună calitate și au ca sistem  de alimentare cu cerneală – modul pipetă japonez.

În video-ul de mai jos vă prezint  modelele disponibile la precomandă prin intermediul shop-ului meu.

Toate stilourile vin cu o cutie cadou de bună calitate, cu instrucțiuni și cu o pipetă  de sticlă  pentru alimentarea cu cerneală.

stilou opus88 omar life style penmania shop 23

Modul de alimentare cu cerneală

La fel ca toate modelele produse de OPUS 88 și  modelul FANTASIA se alimentează  cu cerneală prin modul  pipetă japonez care vine dotat cu o supapă specială cu ajutorul căreia se poate sigila rezervorul principal de cerneală (corpul stiloului în  care se toarnă  cerneala) și secțiunea de prindere. În felul acesta  se evita problemele de scurgere a cernelii specifice stilourilor umplute prin metoda pipetei datorita acumulării de aer în interiorul corpului.

stilou opus88 omar life style penmania shop 19

Cum se scrie cu un stilou în modul pipetă japonez

Pentru sesiuni lungi de scris este recomandat să deșurubați butonul tijei de izolare aflat  în partea superioară a corpului pentru a permite cernelii să curgă  din rezervorul principal (corpul stiloului)  în  secțiunea de prindere.

Supapa de izolare vă ajută să transportați stiloul în  siguranță  inclusiv în medii cu variații mari de temperatură sau cu diferențe în presiunea  atmosferică (avion sau munte) fără să vă faceți griji pentru scurgere de cerneală  și  având la dispoziție o cantitate generoasă  de cerneală stocată direct în stilou.

stilou opus88 omar life style penmania shop 32

Modele Opus 88 disponibile

Mai jos puteți vedea  o selecție ale unor modele de stilouri OPUS 88 disponibile la precomandă; nu toate modelele produse de OPUS 88 sunt însă disponibile. Motivul principal este legat de decizia OPUS 88 de a folosit penițe BOCK pentru anumite modele iar acestea au probleme de calitate.

Toate modelele de mai jos sunt dotate cu penițe JoWo – Germania – de bună calitate. Fiecare dintre ele este testat și verificat de către mine.

Stilou OPUS 88 - Fantasia

stilou opus88 fantasia penmania shop 9

Stiloul OPUS 88 Fantasia este modelul de buzunar al producătorului taiwanez. Stiloul are corpul confecționat din acrilic colorat iar capacul și butonul de acționare al tijei de sigilare sunt confecționate din ebonită. Un aspect de design deosebit îl  constituie inserția de cercuri colorate din acrilic direct în  capacul de ebonită.

stilou opus88 fantasia penmania shop 4

Stiloul OPUS 88 Fantasia este disponibil  în mai multe variante de culoare: Black,  Green-Yellow, Blue și  Red.

La fel ca toate modelele produse de OPUS 88 și  modelul FANTASIA se alimentează  cu cerneală prin modul  pipetă japonez care vine dotat cu o supapă specială cu ajutorul căreia se poate sigila rezervorul principal de cerneală (corpul stiloului în  care se toarnă  cerneala) și secțiunea de prindere.

stilou opus88 fantasia penmania shop 19

Stiloul OPUS 88 Fantasia vine dotat cu o peniță numărul 4 din  oțel, produsă în  Germania de către JoWo. Penița are inscripționată pe ea numele producătorului și  mărimea vârfului. Mărimi disponibile: E.F.  (extra – fină),   F (fină),  M (medie), B (mare), Italică 1.4 mm.

stilou opus88 fantasia penmania shop 12

Caracteristici stilou OPUS 88 - Fantasia

 • Peniță tip : oțel, numărul 4, producător JoWo Germania
 • Peniță mărime: E.F. (extra-fină), F (fină), M (medie), B (mare), Italică 1.4 mm
 • Lungime cu capac : 116 mm
 • Lungime făra capac: 112 mm
 • Lungime cu capacul montat pe corp: 144 mm
 • Greutate : 24 g
 • Lungime secțiune: 1 cm
 • Diametru secțiune : de la 11 la 12 mm
 • Material corp: acrilic de foarte buna calitate si accesorii metalice cromate sau vopsite
 • Material secțiune: acrilic
 • Capacitate cerneală – ~ 2 ml
 • Sistem de alimentare cu cerneală: mod pipetă – sistemul japonez
 • Culori disponibile: Black, Blue, Red  și Green-Yellow
 • Altele: protecție foarte bună împotriva uscării cernelii; capacul se poate monta pe corp în siguranță; capacul se înșurubează pe secțiunea de prindere.  Stiloul este produs în Taiwan.

 

Observație : fiecare stilou este ambalat într-o cutie cadou care conține stiloul, instrucțiunile de folosire și pipeta de sticlă pentru alimentarea cu cerneală.

Precomandă stiloul OPUS 88 - Fantasia

Stiloul OPUS 88 Fantasia este disponibil numai la precomandă; prețul său este 538 de lei.

Precomanda presupune achitarea stiloului cu cardul sau prin transfer bancar pe baza facturii proforme. Precomanda se supune termenilor și condițiilor  – PENMANIA.SHOP.

Livrare stiloului  se face prin curier – gratuit (transport gratuit) în maximum 2 săptămâni.

Dacă aveți întrebări  suplimentare mă puteți contacta folosind formularul de aici.

Stilou OPUS 88 - Omar

Modelul OPUS 88 – Omar a fost denumit astfel în onoarea actorului Omar Sharif. Opus 88 Omar este un stilou de dimensiuni mari și  este disponibil în mai multe versiuni de combinații  de culori dar și finisaje variate.

stilou opus88 omar life style penmania shop 17

Acrilicul din care este confecționat stiloul  OPUS 88 Omar este perfect șlefuit și oferă o senzație deosebită atunci când  este ținut în mână.

stilou opus88 omar life style penmania shop 31

Stiloul OPUS 88 Omar este disponibil în mai multe variante de culoare – vedeți lista de mai jos și galeria de imagini!

 • Omar 1 – cu capacul confecționat dintr-o combinație superbă de culori cu aspect de mozaic – Omar Green, Omar Purple, Omar Grey, Omar Brown
 • Omar 2 – Demonstrator  – total transparent cu accesorii metalice vopsite în negru cu aspect mat
 • Omar 3 – o serie de culori simple și vesele: Omar Apple Red, Omar Latte, Omar Lipstick, Omar Orange Teal

La fel ca toate modelele produse de OPUS 88 și  modelul OMAR se alimentează  cu cerneală prin modul  pipetă japonez care vine dotat cu o supapă specială cu ajutorul căreia se poate sigila rezervorul principal de cerneală (corpul stiloului în  care se toarnă  cerneala) și secțiunea de prindere.

stilou opus88 omar life style penmania shop 19

Stiloul OPUS 88 OMAR vine dotat cu o peniță numărul 6 din  oțel (dimensiune mare), produsă în  Germania de către JoWo. Penița are inscripționată pe ea numele producătorului și  mărimea vârfului. Mărimi disponibile: E.F.  (extra – fină),   F (fină),  M (medie), B (mare), Italică 1.5 mm.

stilou opus88 omar life style penmania shop 29

Caracteristici stilou OPUS 88 - OMAR

 • Peniță tip : oțel, numărul 6, producător JoWo Germania
 • Peniță mărime: E.F. (extra-fină), F (fină), M (medie), B (mare), Italică 1.5 mm
 • Lungime cu capac : 146 mm
 • Lungime făra capac: 137 mm
 • Lungime cu capacul montat pe corp: 180 mm
 • Greutate : 35 g
 • Lungime secțiune: 2 cm
 • Diametru secțiune : de la 12 la 13 mm
 • Material corp: acrilic de foarte buna calitate si accesorii metalice cromate sau vopsite
 • Material secțiune: acrilic
 • Capacitate cerneală – ~ 3.5 ml
 • Sistem de alimentare cu cerneală: mod pipetă – sistemul japonez
 • Culori disponibile: Green, Purple, Grey, Brown, Demonstrator, Apple Red, Latte, Lipstick, Orange Teal
 • Altele: protecție foarte bună împotriva uscării cernelii; capacul se poate monta pe corp în siguranță; capacul se înșurubează pe secțiunea de prindere.  Stiloul este produs în Taiwan.

 

Observație : fiecare stilou este ambalat într-o cutie cadou care conține stiloul, instrucțiunile de folosire și pipeta de sticlă pentru alimentarea cu cerneală.

Precomandă stiloul OPUS 88 - Omar

Stiloul OPUS 88 OMAR este disponibil numai la precomandă; prețul său este 538 de lei.

Precomanda presupune achitarea stiloului cu cardul sau prin transfer bancar pe baza facturii proforme. Precomanda se supune termenilor și condițiilor  – PENMANIA.SHOP.

Livrare stiloului  se face prin curier – gratuit (transport gratuit) în maximum 2 săptămâni.

Dacă aveți întrebări  suplimentare mă puteți contacta folosind formularul de aici.

Stilou OPUS 88 - Jazz

Modelul OPUS 88 – Jazz are un design clasic și elegant sub formă  de trabuc. Opus 88 Jazz este un stilou de dimensiuni mari și  este disponibil în mai multe versiuni de combinații  de culori dar și finisaje variate.

stilou opus88 jazz penmania shop 3

Acrilicul din care este confecționat stiloul  OPUS 88 Jazz este perfect șlefuit și este solid; stiloul oferă o senzație deosebită atunci când  este ținut în mână.

stilou opus88 jazz color penmania shop 16

Stiloul OPUS 88 Jazz este disponibil în mai multe variante de culoare – vedeți lista de mai jos și galeria de imagini!

 • Jazz Standard – Jazz Blue, Jazz  Amber, Jazz Green, Jazz Red
 • Jazz Transparent – total transparent cu accesorii metalice cromate
 • Jazz Color – o serie de culori simple și vesele: Jazz Solid Black, Solid White, Light Blue, Solid Orange, Solid Red, Blue, Green,  Amber

La fel ca toate modelele produse de OPUS 88 și  modelul Jazz se alimentează  cu cerneală prin modul  pipetă japonez care vine dotat cu o supapă specială cu ajutorul căreia se poate sigila rezervorul principal de cerneală (corpul stiloului în  care se toarnă  cerneala) și secțiunea de prindere.

stilou opus 88 penmania shop 21

Stiloul OPUS 88 Jazz vine dotat cu o peniță numărul 6 din  oțel (dimensiune mare), produsă în  Germania de către JoWo. Penița are inscripționată pe ea numele producătorului și  mărimea vârfului. Mărimi disponibile: E.F.  (extra – fină),   F (fină),  M (medie), B (mare), Italică 1.5 mm.

stilou opus 88 penmania shop 18

Caracteristici stilou OPUS 88 - JAZZ

 • Peniță tip : oțel, numărul 6, producător JoWo Germania
 • Peniță mărime: E.F. (extra-fină), F (fină), M (medie), B (mare), Italică 1.5 mm
 • Lungime cu capac : 152 mm
 • Lungime făra capac: 133 mm
 • Lungime cu capacul montat pe corp: 174 mm
 • Greutate : 30 g
 • Lungime secțiune: 2 cm
 • Diametru secțiune : de la 12 la 13 mm
 • Material corp: acrilic de foarte buna calitate si accesorii metalice cromate
 • Material secțiune: acrilic
 • Capacitate cerneală – ~ 3 ml
 • Sistem de alimentare cu cerneală: mod pipetă – sistemul japonez
 • Culori disponibile: Holiday – Transparent,  Blue,  Red, Amber, Green, Solid  Black, Solid Orange, Solid  White,  Solid Red, Solid Light Blue
 • Altele: protecție foarte bună împotriva uscării cernelii; capacul se poate monta pe corp în siguranță; capacul se înșurubează pe secțiunea de prindere.  Stiloul este produs în Taiwan.

 

Observație : fiecare stilou este ambalat într-o cutie cadou care conține stiloul, instrucțiunile de folosire și pipeta de sticlă pentru alimentarea cu cerneală.

Precomandă stiloul OPUS 88 - Jazz

Stiloul OPUS 88 JAZZ este disponibil și precomandă; prețul său este 538 de lei.

Aduc și stoc limitat aici.

Precomanda presupune achitarea stiloului cu cardul sau prin transfer bancar pe baza facturii proforme. Precomanda se supune termenilor și condițiilor  – PENMANIA.SHOP.

Livrare stiloului  se face prin curier – gratuit numai pentru precomenzi! (transport gratuit) în maximum 2 săptămâni.

Dacă aveți întrebări  suplimentare mă puteți contacta folosind formularul de aici.

Distribuie acest articol !