UNITED OFFICE – Bloc notes A5

/

Introducere

Daca sunteti in cautarea unui blocnotes, format A5 cu hartie prietenoasa cu stiloul cu cerneala, la un pret mai mult decat rezonabil atunci blocnotes-ul de la UNITED OFFICE este raspunsul!

Pentru cei care nu stiu acest lucru- UNITED OFFICE este producatorul oficial de papetarie al lantului de magazine LIDL. Deci veti gasi acest blocnotes in magazinele LIDL in formatul A5 si in formatul A4. Ambele variante cu acelasi tip de hartie si la un pret mai mult decat rezonabil! Varianta A5 este 4 lei pentru 160 de file (320 de pagini) iar varianta A4 este 10 lei pentru 100 de file (200 de pagini).

Play Video

L-am descoperit din intamplare acum doi ani cand l-am cumparat mai mult pentru numarul mare de pagini decat pentru hartia sa; ajuns acasa l-am testat cu stiloul cu cerneala si am ramas uimit de cat de buna este hartia sa! De atunci il folosesc pentru notite, mostre de scris si desene temporare.

Caracteristici

Blocnotes-ul are un design simplu si functional; o coperta din carton subtire cu diverse imagini; o coperta de carton tare la spate si o spirala metalica de dimensiuni generoase pentru a acomoda numarul mare de pagini. Spirala metalica asa cum puteti observa din imaginile de mai jos permite blocnotes-ului sa fie deschis fara probleme la orizontala. Numarul de pagini este generos – 320 de pagini, respectiv 160 de file! Hartia nu este aspra la atingere si are un gramaj de 70 gsm. Blocnotes-ul este produs in Germania.

Liniatura blocnotes-ului este matematica (nu au varianta de dictando); toate paginile sunt perforate pentru arhivare si au  micro-perforatii pentru ruperea lor cu usurinta.

MOSTRE DE SCRIS

Am folosit 4 stilouri diferite de la 3 producatori, inclusiv stiloul propriu NOVUS!

Cerneala folosita a fost J. Herbin – Eclat de Saphir, Rohrer & Klinkner – Verdigris, Noodler’s Ink – Heart of Darkness si Diamine Blue Black. Penitele stilourile aluneca fara probleme pe hartie si ofera o senzatie placuta scrisului.

Play Video

Asa cum puteti vedea din video-ul de mai sus si din imaginile de mai jos, hartia blocnotes-ului s-a comportat excelent cu toate cernelurile folosite; foarte putine urme de infiltrare a cernelii de pe o parte in alta a hartiei. Excelenta performanta pentru pretul sau si mai ales pentru o hartie de 70g.

Hartia poate fi folosita pe ambele parti fara probleme!

Impresia finala

Raport pret / performanta excelent!

Va recomand cu caldura sa-l cumparati cu incredere atunci cand il vedeti / gasiti la vanzare in reteaua de magazine LIDL!

Recomandat de Pen Mania!

De unde puteti cumpara ?

Magazinele LIDL

Pret A5: 4 lei

Pret A4: 10 lei

V-a placut articolul ?

Inscrieti-va la newsletter-ul PENMANIA pentru a afla ultimele noutati si pentru a beneficia de promotii legate de stilourile PENMANIA.SHOP!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

4 thoughts on “UNITED OFFICE – Bloc notes A5”

 1. Dupa ce am citit review-ul am fost foarte curios in legatura cu acest carnet.
  Am testat pe el o varietate de cerneluri (Diamine, Pelikan 4001 si Edelstein, Robert Oster, Noodler’s) si penite (Twsbi F, Pilot 74 SF, JOWO M, M italic grind, B italic grind) si toate s-au comportat excelent pe el. O cerneala mai umeda cum e Edelstein Topaz prezenta feathering atat de discret incat doar cu lupa se poate observa. Singurele elemente negative pentru mine sunt hartia un pic cam aspra (comparativ cu Clairefontaine) pentru penitele F si EF si culoarea mai gri a hartiei.
  Tinand cont de raportul performanta/pret nu cred ca exista carnet mai bun decat asta pentru notite de zi cu zi.

  • Salut! Ma bucur ca iti este de folos! Vad ca l-ai supus la un test serios nu gluma! Suna impresionant colectia ta de stilouri si cerneluri; daca ai timp si disponibilitate te astept pe forum sa detaliem!
   Un alt membru al comunitatii, respectiv cititor al blog-ului mi-a recomandat ceva similar dar format A4 si fara liniatura de la Kaufland – Briefblock/Letter pad, 60g/m2; am luat 3 bucati cu 2.5 RON bucata – 50 de foi si face fata fara probleme! Hartia este reciclata si este mai inchisa la culoare dar ca si hartie de scris pentru notite merge excelent! Si le au tot timpul pe stoc.

 2. Multumesc de primire. De la Kaufland folosesc de aproape 2 ani niste agende A5 si A6 (cu brand K Classic) ce au coperti de piele falsa (PU?), hartie de culoare “cream”, liniatura dictando, semn din panza si buzunar. Hartia se comporta foarte bine cu majoritatea penitelor si cernelurilor, desi este un pic mai texturata. Preturile au fost 15 lei pentru A5 si 7 lei pentru A6, insa din pacate nu se gasesc mereu. Am folosit complet 4 agende din astea si au rezistat toate incredibil de bine ca everyday carry, le consider un fel de “leuchtturm1917 on the budget”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.